GYEON – Q²M Silk Dryer XL EVO

24.99

GyeonQ²M Silk Dryer XL

Artikelnummer: 809 Categorie:

Beschrijving

GYEON Silk Dryer EVO XL Nieuw en absorbeert beter dan ooit!

Q²M SilkDryer EVO is een verbeterde versie van een van de meest innovatieve droogdoeken. In vergelijking met de versie die in 2015 werd geïntroduceerd, heeft de EVO-variant een hogere aantal gram per m² van 530. De totale absorptie is tot 50% hoger dan voorheen. De randen zijn tot een absoluut minimum teruggebracht, om de doek nog functioneler en veiliger te maken voor complex gevormde panelen.

Drogen was nog nooit zo makkelijk! Met de Q²M SilkDryer EVO kun je rekenen op een ongeëvenaarde droogervaring en een vlekkeloze afwerking. De vernieuwde gedraaide, synthetische vezels absorberen vocht als nooit tevoren, waardoor je voertuig in een mum van tijd droog is. Geen strepen, geen druppels, alleen een glanzende en onberispelijke finish.

Of je nu een professionele detailer bent of gewoon je eigen auto wilt verzorgen, Q²M SilkDryer EVObiedt de perfecte combinatie van functionaliteit en kwaliteit. Met zijn verbeterde absorptievermogen en minimalisme in ontwerp, zorgt deze droogdoek ervoor dat zelfs de meest moeilijk bereikbare oppervlakken veilig en grondig kunnen worden gedroogd.

Kies voor de ultieme droogervaring en laat Q²M SilkDryer EVO je auto in een handomdraai stralend en droog achterlaten. Bereid je voor op een nieuwe standaard in autodrogen!

› Uitgebreide eigenschappen


In de wasmachine Ja
In de droger Nee
Kan afgeven in de was Ja