Exclusive Car Care

Interieur

De vertakking van onze diensten en service

Onze diensten

Detailing behandeling interieur

Het interieur van uw auto is zeker net zo belangrijk als het exterieur. Dé plek waar u geruime tijd doorbrengt wanneer u gebruik maakt van uw automobiel. Net als het exterieur heeft het interieur veel te voortduren; vlekken in de bekleding, een aanslag aan de binnenkant van de ramen, droog aanvoelen van uw lederen interieur, verweerde kunststof-delen, etc. Geen nood, wij bieden in alle gevallen en uitkomst. Wij behandelen uw interieur zodat deze er beter dan nieuw uit komt te zien.
Een schoon interieur is fijn, en een volledig behandeld interieur is nog fijner. Lederen stoelen bijvoorbeeld; deze zitten fijner nadat deze behandeld zijn; het leer is merkbaar soepeler.
Langdurige bescherming is zeer belangrijk. Kunststof behandelde delen blijven langdurig gevoed, zodat deze er niet alleen na de behandeling goed uit zien, maar talloze 10 duizenden kilometers later nogsteeds. Hetzelfde geldt voor leer delen en uw stoffen bekleding.
Voor specifieke gevallen bieden wij ook behandelingen. Neem bijvoorbeeld die nare vlek in uw bekleding, door middel van stoomreiniging gaan wij deze vlekken te lijf. Of wat denkt u van nare geuren in uw interieur, door middel van ozon behandelingen behoren zij tot het verleden.
Door de diverse mogelijkheden en specifieke benodigdheden tijdens een interieur behandeling bieden wij uitsluitend maatwerk. Wij bespreken vooraf de mogelijkheden met u en maken vervolgens graag geheel vrijblijvend een offerte voor u.

Onze diensten

De mogelijkheden

Omdat interieur behandelingen zeer uiteenlopend zijn bieden wij geen kant en klare pakketten aan, maar uitsluitend maatwerk. Of het nu gaat om stoffen bekleding of een volledig leder interieur, wij zijn in staat alle types interieur te behandelen.
Reiniging stoffen/bekleding

Door middel van stoomreiniging. 
Door middel van coating om vlekvorming niet terug te laten komen

Stoomreining ook wel diepstomen genaamd, stelt ons in staat diverse delen grondig te reinigen. Wij gebruiken stoomreiniging voor diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan; reinigen van cabriodaken, reiniging van interieur bekleding, reinigen van sponningen, en het veilig reinigen van motorcompartimenten.

Door middel van leder cleaner
Leerherstel stelt ons in staat de lederen delen binnen het interieur van uw auto weer terug in nieuwstaat te brengen. Lederen delen kunnen verkleuren, verontreinigd raken, of zelf beschadigen/slijten door gebruik. Wij bieden professionele oplossingen om het leer blijvend te herstellen.

Het reinigen van uw ruiten.

Doormiddel van een Ozon generator en/of een anti odor spray.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd bellen of mailen.

Prijsindicatie: vanaf €200,-** excl. 21% btw (gebaseerd op gemiddelde vervuiling en gemiddelde grote interieur)

Opties/extra’s tegen meerpijs op basis van ons uurtarief á €75,- excl. per uur

Contact

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Stel gerust uw vraag

Allereerst dank voor het bezoek aan onze website. Stel vrijblijvend uw vraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!