Exclusive Car Care

Paint protection film

Transparant, kras- en steenslagbestendig en zelfherstellend.
Paint Protection Film, afgekort PPF is een 100% transparante,onzichtbare, en zelfherstellende beschermfolie. Als het aankomt op het beschermen van het lakoppervlak tegen bijvoorbeeld steenslag of krassen is er geen betere optie!

Onze specialisme

Wat is Paint Protection Film (PPF)

Paint Protection Film is een heldere of gekleurde TPU (thermoplastic polyurethane) folie welke aangebracht kan worden over het lakoppervlak om deze te beschermen tegen:

  • steenslag
  • grind
  • krassen
  • inbranden van vogelpoep
  • boomhars
  • insecten
  • zuren, zouten, olieën en industriele fall-out

Waarin onderscheiden wij ons

Paint Protection Film wordt aan de hand van een speciaal software programma op maat gesneden voor uw auto. De mallen worden constant ontwikkeld, deze worden met de 3D gescand of hand getekend, getest en gedigitaliseerd. Het grootste voordeel van voorgesneden folie is dat we na applicatie van de folie deze niet af hoeven te snijden op de lak, wat een blijvende beschadiging van de lak als gevolg kan hebben. De folie wordt vooraf d.m.v. software en een plotter exact op maat gesneden voor de desbetreffende auto.

Wij snijden al onze mallen/patronen in huis en passen deze aan daar waar wij het nodig vinden of stemmen deze af naar speciale wensen van onze klanten.

Om verschillende factoren te kunnen controleren die de kwaliteit van de installatie enorm beïnvloeden, hebben wij een volledig afgesloten ruimte ontwikkeld. Denk bij factoren die van invloed zijn aan stofdeeltjes, temperatuur en verlichting. Door onze jarenlange ervaring in PPF hebben we de ruimte volledig kunnen ontwikkelen naar onze specifieke behoeften. Hieronder een kleine foto reportage van de ruimte:

De installer

Het product is een ding maar de manier waarop de folie wordt aangebracht is minstens zo belangrijk.

Binnen Exclusive Car Care is Stef eind verantwoordelijk voor alle installs en quality checks. Met jarenlange ervaring en kunde op het gebied van PPF gaat hij verder waar de gemiddelde installer eindigt. Denk hierbij aan het demonteren van delen om de folie nog onopvallender te kunnen plaatsen. Het draait uiteindelijk op de goed beschermde auto, zonder dat door een ieder waarneembaar is dat deze voorzien is van PPF

Naast Installer binnen Exclusive Car Care is hij brand ambassador voor GYEON en PPF international Trainer.

Garantie

Paint Protection Film staat garant voor het beschermen van uw kostbare bezit door middel een product wat het beste is in zijn klasse op het gebied van duurzaamheid, prestatie, uitstraling, en de overall kwaliteit.

Na elke install wordt een warranty card overhandigd aan u. Elke warranty card bevat een unieke code die overeenkomt met uw auto, en dient geregistreerd te worden op gyeonservices.com

Onze specialisme

De mogelijkheden

Zoals vermeld worden alle delen die bedekt worden met folie vooraf passend gesneden alvorens deze geappliceerd worden. Alle mogelijke delen zijn los verkrijgbaar of het nu gaat om beschermfolie voor het bovenste deel van de achterbumper, de zijspiegels, een complete voorbumper, of zelfs de complete kit.

Door Edge Protection
Door Handle Protection
Headlight Protection (colored or blank)
Luggage Area protection
Rocker Panel protection
Trackpack / Bikini cut kit
Full Front Kit
Full Coverage Kit
Onze diensten

Paint protection film

Onze pakketten

Front Protection Bikini-Cut

Vanaf

€800,-

Full Front Protection

Vanaf

€1800,-

Full Car Protection

Vanaf

€5000,-

*prijzen varieren per type auto en zijn afhankelijk van de vormen/bewerkelijkheid van de auto en dus de applicatietijd van de folie

*genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

Contact

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Stel gerust uw vraag

Allereerst dank voor het bezoek aan onze website. Stel vrijblijvend uw vraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!