Exclusive Car Care

Motor detailing & protection

Wij zijn gespecialiseerd in het detailen en beschermen d.m.v. ceramic coating en PPF

Onze specialisme

Paint Protection Film

Paint Protection Film is een heldere of gekleurde TPU (thermoplastic polyurethane) folie welke aangebracht kan worden over het lakoppervlak om deze te beschermen tegen:

  • steenslag
  • grind
  • krassen
  • inbranden van vogelpoep
  • boomhars
  • insecten
  • zuren, zouten, olieën en industriele fall-out

Waarin onderscheiden wij ons

Paint Protection Film wordt aan de hand van een speciaal software programma op maat gesneden voor uw auto. De mallen worden constant ontwikkeld, deze worden met de 3D gescand of hand getekend, getest en gedigitaliseerd. Het grootste voordeel van voorgesneden folie is dat we na applicatie van de folie deze niet af hoeven te snijden op de lak, wat een blijvende beschadiging van de lak als gevolg kan hebben. De folie wordt vooraf d.m.v. software en een plotter exact op maat gesneden voor de desbetreffende auto.

Wij snijden al onze mallen/patronen in huis en passen deze aan daar waar wij het nodig vinden of stemmen deze af naar speciale wensen van onze klanten.

Om verschillende factoren te kunnen controleren die de kwaliteit van de installatie enorm beïnvloeden, hebben wij een volledig afgesloten ruimte ontwikkeld. Denk bij factoren die van invloed zijn aan stofdeeltjes, temperatuur en verlichting. Door onze jarenlange ervaring in PPF hebben we de ruimte volledig kunnen ontwikkelen naar onze specifieke behoeften. Hieronder een kleine foto reportage van de ruimte:

Onze specialisme

Ceramic Coating

Een quartz ceramische coating is een innovatieve permanente lakverzegeling welke aangebracht kan worden na een uiterst zorgvuldig uitgevoerde detailing behandeling. Het is een lak bescherming zoals geen andere op de markt, en is baanbrekend door de siliciumdioxide (SiO₂) technologie.

De quartz-coating is een vloeibaar medium op basis van deze SiO₂. Deze wordt vloeibaar aangebracht op de lak maar door een juist droogproces wordt deze glashard en vormt deze de ultieme bescherming voor elk type lakoppervlak. De lak is hiermee beschermd tegen fijne krasjes en vervaging die voorkomen bij het wassen, of blootstelling aan zure substanties zoals b.v. vogelpoep of insecten. Tevens is het een U.V. beschermer.

Effectief, Zelfreinigende eigenschappen

De meest kenmerkende kwaliteit van producten op basis van SiO₂ (zoals alle gyeon quartz coatingen) is het afstoten van water en vuil. Een auto die wordt beschermd door een laag quartz-coating blijft merkbaar langer schoon. Onderhoud is makkelijk en kost minder tijd.

Effectief, Weerstand

Alle beschermende coatingen van het merk Gyeon Quartz zijn gebaseerd op SiO₂. En dat is een garantie op een buitengewone weerstand tegen chemicaliën met een waarde tussen 2 en 11pH en tegen andere schadelijke stoffen in de atmosfeer en op de weg.

Effectief, de glansgraad
Duurzaamheid, bescherming en glans die blijft
Prijzen

Detailing & Ceramic coating behandeling vanaf €650 ex btw

Paint Protection Film install vanaf €500 ex btw

Uw kostbare bezit veilig op laten halen en/of schoon terug laten brengen?

Wij bieden gesloten transport aan d.m.v. onze geheel ingerichte gesloten trailer voor motor transport.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Stel gerust uw vraag

Allereerst dank voor het bezoek aan onze website. Stel vrijblijvend uw vraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!