Exclusive Car Care

Diensten

De vertakking van onze diensten en service

Onze diensten

De vertakking van onze diensten

Interieur detailen

Het interieur van uw auto is zeker net zo belangrijk als het exterieur. Dé plek waar u geruime tijd doorbrengt wanneer u gebruik maakt van uw automobiel. Net als het exterieur heeft het interieur veel te verduren; vlekken in de bekleding, een aanslag aan de binnenkant van de ramen, droog aanvoelen van uw lederen interieur, verweerde kunststof-delen, etc. Geen nood, wij bieden in alle gevallen een uitkomst. Wij behandelen uw interieur zodat deze er beter dan nieuw uit komt te zien.

Exterieur detailen

Tijdens onze Car Detailing behandelingen concentreren we op alle perfecties en kleine details.  Het Exterieur kan voortdurend vlekken bevatten krasjes of andere imperfecties, In onze Exterieur pakketten worden alle problemen van uw auto opgelost en behandelen uw exterieur zodat deze er beter dan nieuw uit komt te zien  

Onze diensten

Net dat stapje verder

Vervanging voor auto

Uw auto laten behandelen, maar u heeft vervangend vervoer nodig?

U maakt dagelijks gebruik van uw auto en het is daarom lastig om uw auto te brengen om deze door ons te laten behandelen? Wij willen u een zo compleet mogelijke service bieden en maken daarom graag vervangend vervoer mogelijk.
Vervangend vervoer zal klaar staan wanneer u uw auto bij ons komt brengen, op deze manier kunt u uw weg direct vervolgen. Vervangend vervoer is mogelijk vanaf €31* per dag (incl. 150 vrije kilometers per dag).

Heeft u interesse in deze service neem dan vrijblijvend contact met ons op info@exclusive-carcare.nl

*prijzen zijn ex. 21% btw

Ophaal service

Als autopoetsbedrijf willen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Vandaar bieden wij een haal- en breng-/ mobiliteits-service. Dit kan zijn op een van de volgende onderstaande manieren:

  • Ofwel halen wij de auto bij u op locatie op waarna wij deze zorgvuldig naar onze car detailing studio rijden om deze daar vervolgens te behandelen. Na de behandeling brengen wij de auto weer terug bij u op locatie.
  • Ofwel faciliteren transport door middel van een gesloten autotransporter. Wij verzorgen een veilig transport naar onze car detailing studio waar uw auto vervolgens behandeld wordt. Na de behandeling kan uw bolide weer op dezelfde manier bij u worden afgeleverd. De reden dat wij deze mogelijkheid aanbieden als extra service is omdat uw auto op deze manier onder alle weersomstandigheden uiterst schoon bij u kan worden afgeleverd. Of omdat het voor kan komen dat een auto niet/of tijdelijk niet is voorzien van een kenteken en deze dus niet over de openbare weg mag rijden.

De gesloten autotransporter is zeer laag uitgevoerd zodat auto’s met weinig grondspeling (sport-auto’s) opgehaald kunnen worden, wij zorgen vervolgens voor een veilig transport naar onze detail studio. Biedt deze service van ons autopoetsbedrijf voor u een uitkomst, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden info@exclusivecarcare.nl

Contact

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Stel gerust uw vraag

Allereerst dank voor het bezoek aan onze website. Stel vrijblijvend uw vraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!