Exclusive Car Care

GYEON coatings

De innovatie op het gebied van lakverzegeling.

Onze specialisme

Dé innovatie op het gebied van duurzame lakbescherming

Wij bieden lakverzegeling op basis van quartz ceramische coatingen van het merk “Gyeon Quartz”. Hieronder leest u alles over de techniek, de eigenschappen en de voordelen van een zo genoemde glas-coating.

Een quartz ceramische coating is een innovatieve permanente lakverzegeling welke aangebracht kan worden na een uiterst zorgvuldig uitgevoerde detailing behandeling. Het is een lak bescherming zoals geen andere op de markt, en is baanbrekend door de siliciumdioxide (SiO₂) technologie.

Via deze pagina willen wij u zo kort en bondig mogelijk uitleggen waarom een quartz ceramische coating een goede keuze is.

Onze specialisme

Over Gyeon Quartz

De quartz-coating is een vloeibaar medium op basis van deze SiO₂. Deze wordt vloeibaar aangebracht op de lak maar door een juist droogproces wordt deze glashard en vormt deze de ultieme bescherming voor elk type lakoppervlak. De lak is hiermee beschermd tegen fijne krasjes en vervaging die voorkomen bij het wassen, of blootstelling aan zure substanties zoals b.v. vogelpoep of insecten. Tevens is het een U.V. beschermer.

Effectief, Zelfreinigende eigenschappen

De meest kenmerkende kwaliteit van producten op basis van SiO₂ (zoals alle gyeon quartz coatingen) is het afstoten van water en vuil. Een auto die wordt beschermd door een laag quartz-coating blijft merkbaar langer schoon. Onderhoud is makkelijk en kost minder tijd.

Effectief, Weerstand

Alle beschermende coatingen van het merk Gyeon Quartz zijn gebaseerd op SiO₂. En dat is een garantie op een buitengewone weerstand tegen chemicaliën met een waarde tussen 2 en 11pH en tegen andere schadelijke stoffen in de atmosfeer en op de weg.

Effectief, de glansgraad
Duurzaamheid, bescherming en glans die blijft
Wereldwijde dekking
De conclusie
Contact

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Stel gerust uw vraag

Allereerst dank voor het bezoek aan onze website. Stel vrijblijvend uw vraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!