webshop header exclusive carcare

Webshop met car detailing producten

Webshop met car detailng producten op onze website;

Vanaf dit moment is het mogelijk om via onze website car care onderhoudsproducten te bestellen. Wij willen hiermee onze bestaande klanten en toekomstige klanten de mogelijkheid bieden om car detailing producten gemakkelijk via onze webshop te kunnen bestellen.

Wat is er te vinden in onze webshop met car detailing producten:

Als voorbeeld; heb je een behandeling bij ons laten uitvoeren, dan krijg je altijd een wasvoorschrift mee. Voorheen kon er uitsluitend via mail of telefoon naar de benodigde producten gevraagd worden. Vanaf nu zie je dus online gemakkelijk al de benodigde producten, een beknopte omschrijving en de prijs. Vervolgens kun je de producten in het winkelwagentje leggen en afrekenen. Er is de mogelijkheid tot verzenden maar het is natuurlijk ook helemaal prima als je de producten wil ophalen te Gemert.

In de webshop vind je een zeer uiteenlopend assortiment aan producten die gebruikt kunnen worden om je auto op een veilige verantwoorde manier in top conditie te houden; shampoos, velgenreinigers, wasborstels, emmers, droogdoeken, wax, en nog veel meer.

Neem dus snel een kijkje, en we zien graag je bestelling tegemoet! Je vindt onze webshop in de navigatiebalk boven aan de website of via de link: www.exclusive-carcare/webshop

webshop met car detailing producten