Porsche 911 GT3RS – XPEL & Platinum detailing behandeling

Porsche 911 GT3 RS – Platinum Car Detailing behandeling & XPEL Basic Kit PPF

Deze bijzondere Porsche 911 GT3RS in de kleur krijt hebben we voorzien van een lakbescherming behandeling i.c.m. onze Platinum detailing behandeling. We brachten over de gehele auto Paint Protection Film aan van XPEL. Hiermee is de volledige auto beschermt tegen verschillende invloeden van buitenaf zoals steenslag, krassen, zuren, en meer. Tijdens het aanbrengen van de folie hebben zo veel mogelijk gebruik gemaakt van “wrapped-edges” door de uiteinde van de folie zo veel mogelijk om te slaan wordt het resultaat nog mooier en is de folie nauwelijks zichtbaar (geen naden)

Bovendien hebben we na het aanbrengen van de beschermfolie een Royal VIP detailing behandeling uitgevoerd. Tijdens deze zeer uitgebreide behandeling is het lakoppervlak een belangrijk onderdeel natuurlijk, maar we gaan vele malen verder dan dat, zoals behandeling van; wielen, wielkasten, remklauwen, alle kunststofdelen, uitlaatsierstukken, ruiten en het motorcompartiment krijgen onze volle aandacht! In overleg met de eigenaar die letterlijk “alles” wat mogelijk was behandeld wilde hebben, de “Platinum Car Detailing behandeling”, klik voor meer info.

Over de aangebrachte beschermfolie hebben we ook glas-coating aangebracht. Hiermee krijgt de folie dezelfde positieve eigenschappen van de glas-coating mee zoals de overige delen. Dit betekent een hoge hydrofobische werking van de folie, wat deze vuil en waterafstotend maakt, waardoor de auto schoner blijft en gemakkelijker schoon te maken is.