Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black-series – Car Detailing behandeling op maat

Mercedes-Benz CLK 63 AMG black-series detailing behandeling (“Platinum Car Detailing”):

De eigenaar van deze zeer unieke auto (ongeveer 350 stuks wereldwijd) was niet geheel tevreden met de uitstraling ervan. We werden benaderd om het sinaasappelhuid-effect te verminderen en de auto volledig te voorzien van alle mogelijkheden aan glas-coating protectie.

Het sinaasappelhuid-effect ook wel orangepeel genoemd zijn de zichtbare kuiltjes van het lakoppervlak. Het lakoppervlak is dan als het ware niet strak. Om een auto te ontdoen van ‘orangepeel’ is een zeer uitgebreid proces nodig wat zoveel betekend als het volledig glad schuren van het oppervlak waarna het tot in de perfectie gepolijst dient te worden. Een zeer uitgebreid en tijdrovend proces dus. Deze specifieke behandeling van deze auto nam meer dan 45 manuren in beslag.

Tijdens deze zeer uitgebreide behandeling is het lakoppervlak een belangrijk onderdeel natuurlijk, maar we gaan vele malen verder dan dat, zoals behandeling van; wielen, wielkasten, remklauwen, alle kunststofdelen, uitlaatsierstukken, ruiten en het motorcompartiment krijgen onze volle aandacht! In overleg met de eigenaar die letterlijk “alles” wat mogelijk was behandeld wilde hebben werd een nieuwe behandeling gedoopt, de “Royal VIP detailing behandeling”, klik voor meer info.

Korte toelichting over deze Royal VIP behandeling voor het exterieur. Onze absolute top behandeling wat betreft onze mogelijkheden, alle aspecten komen zoals gezegd aanbod. Alle te behandelen onderdelen van de auto worden voorzien van een uiterst duurzame glas-coating. Meer over de keramische glas-coatingen lees je al je hier klikt.

Hieronder vindt u alle foto’s van de complete behandeling. Stap voor stap loop ziet u het gehele detailing proces, maar ook voor-na vergelijkingsfoto’s en natuurlijk de prachtige eindresultaat foto’s.