Audi R8 V10 – Platinum Car Detailing behandeling

Audi R8 V10 – Platinum Car detailing behandeling
De eigenaar van deze Audi R8 benaderde ons omdat hij de auto terug wilde laten brengen in een beter dan nieuwe staat, bovendien wilde hij een zeer goede protectie voor de lak. De auto had een aantal kleine aandachts-punten die aan werden gepakt zoals wat kleine waskrassen.

Tijdens deze zeer uitgebreide behandeling is het lakoppervlak een belangrijk onderdeel natuurlijk, maar we gaan vele malen verder dan dat, zoals behandeling van; wielen, wielkasten, remklauwen, het cabriodak, alle kunststofdelen, uitlaatsierstukken, ruiten en het motorcompartiment krijgen onze volle aandacht! In overleg met de eigenaar die letterlijk “alles” wat mogelijk was behandeld wilde hebben werd een nieuwe behandeling gedoopt, de “Platinum Car Detailing behandeling”, klik voor meer info.

Korte toelichting over deze Royal VIP behandeling voor het exterieur. Onze absolute top behandeling wat betreft onze mogelijkheden, alle aspecten komen zoals gezegd aanbod. Alle te behandelen onderdelen van de auto worden voorzien van een uiterst duurzame glas-coating. En de lak word voorzien van maar liefst 4 lagen! glas-coating voor een duurzaamheid van minimaal 60 maanden. Meer over de keramische glas-coatingen lees je al je hier klikt.

Hieronder vindt u alle foto’s van de complete behandeling. Stap voor stap loop ziet u het gehele detailing proces, maar ook voor-na vergelijkingsfoto’s en natuurlijk de prachtige eindresultaat foto’s.