Aston Martin Vantage V8 N400 – Platinum Car Detailing behandeling

Aston Martin Vantage V8 N400 – Platinum Car Detailing behandeling

Tijdens deze zeer uitgebreide behandeling is het lakoppervlak een belangrijk onderdeel natuurlijk, maar we gaan vele malen verder dan dat, zoals behandeling van; wielen, wielkasten, remklauwen, alle kunststofdelen, uitlaatsierstukken, ruiten en het motorcompartiment krijgen onze volle aandacht! In overleg met de eigenaar die letterlijk “alles” wat mogelijk was behandeld wilde hebben werd een nieuwe behandeling gedoopt, de “Platinum Car Detailing behandeling”, klik voor meer info.

Korte toelichting over deze Royal VIP behandeling voor het exterieur. Deze Aston Martin Vantage V8 N400 is een hele speciale, er zijn slechts 240 exemplaren gemaakt. De eigenaar kocht de auto recentelijk aan en vond dat de auto een gedetaileerde behandeling verdiende. We hebben alle aspecten van de auto onder de loep genomen, behandeld en voorzien van glas-coating. Meer over de keramische glas-coatingen lees je al je hier klikt. De standaard protectie folie werd vervangen door een nieuwe variant van het merk Xpel.

Hieronder vindt u alle foto’s van de complete behandeling. Stap voor stap ziet u het gehele detailing proces, maar ook voor-na vergelijkingsfoto’s en natuurlijk de prachtige eindresultaat foto’s.