gecertificeerd detailer center

Gecertificeerd detailer center

Gecertificeerd detailer center

Exclusive Car Care is gecertificeerd detailer center voor het merk Gyeon Quartz cloth.

Gyeon quartz coating lakverzegeling

Gyeon Quartz keramische coating is een innovatie lakverzegeling welke aangebracht kan worden na een uiterst zorgvuldig uitgevoerde poetsbeurt. Het is een lak bescherming zoals geen andere op de markt, en is baanbrekend door de siliciumdioxide (SiO₂) technologie. De quartz-coating is een vloeibaar medium op basis van deze SiO₂. Deze wordt vloeibaar aangebracht op de lak maar door een juist droogproces wordt deze glashard en vormt deze de ultieme bescherming voor uw lak. De lak van de auto is hiermee beschermd tegen krassen en vervaging die voorkomen bij het wassen, of blootstelling aan zure substanties zoals b.v. vogelpoep, tevens is het een U.V. beschermer.

Het merk Gyeon biedt dus een unieke lak bescherming voor uw auto die niet te vergelijken is met andere producten op de markt zoals; een traditionele wax, waxoyl, daimondbrite, teflonbehandelingen, enz. De duurzaamheid van een quartz-coating is niet alleen vele malen langer maar biedt ook een veel betere bescherming.

Alle boven genoemde argumenten zijn redenen waarom wij zo extreem trots zijn op ons officieel detailer-schap voor dit mooie merk, en staan wij vanzelfsprekend 100% achter ons geleverde werk.