Audi RS6 Avant – Platinum Car Detailing behandeling & Basic Kit PPF

Audi RS6 Avant – Platinum Car Detailing behandeling & Basic Kit PPF

Deze schitterende en unieke Audi RS6 Avant hebben we voorzien van een lakbescherming behandeling. We brachten op deze auto Full Front Protection folie aan van XPEL. Hiermee is de volledige voorkant beschermt tegen verschillende invloeden van buitenaf zoals steenslag, krassen, zuren, en meer. Tijdens het aanbrengen van de folie hebben zo veel mogelijk gebruik gemaakt van “wrapped-edges” door de uiteinde van de folie zo veel mogelijk om te slaan wordt het resultaat nog mooier en is de folie nauwelijks zichtbaar (geen naden)

Bovendien hebben we na het aanbrengen van de beschermfolie een detailing behandeling uitgevoerd. Alle delen werden voorzien van glas-coatingen van het merk Gyeon Quartz. Denk hierbij aan velgen, leer, kunststofdelen en meer.

Over de aangebrachte beschermfolie hebben we ook glas-coating aangebracht. Hiermee krijgt de folie dezelfde positieve eigenschappen van de glas-coating mee zoals de overige delen. Dit betekent een hoge hydrofobische werking van de folie, wat deze vuil en waterafstotend maakt, waardoor de auto schoner blijft en gemakkelijker schoon te maken is.