Quality over Quantity

Passie, toewijding, geduld zijn slechts enkele begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan. Tijdens de behandeling van uw auto gaan wij dat stapje verder en verkiezen kwaliteit boven kwantiteit.

“Tijdens mijn jeugdjaren was ik in mijn vrije tijd altijd al bezig met het poetsen van mijn eigen- of vaders-auto. Dat dit uiteindelijk een full-time baan zou worden had ik toen nooit durven dromen, van mijn hobby heb ik duidelijk mijn beroep gemaakt.”

Hoe onderscheiden wij ons ten opzichte van een doorsnee autopoetsbedrijf?

“Als gepassioneerd autoliefhebber ben ik altijd op zoek naar het allerbeste resultaat tijdens een poetsbeurt aan een auto”. “Alleen door te blijven doorontwikkelen en innoveren kun je jezelf onderscheiden en ga ik verder dan een doorsnee autopoetsbedrijf. Daarom spreek ik zelf liever van; car detailing, want het resultaat zit hem in al die kleine details”.

Met dat in gedachten is Exclusive Car Care opgericht in 2012.  Door onze ervaring op het gebied van car detailing en bescherming en daarbij gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij het gewenste resultaat behalen.

Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is; of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En hier kunnen wij u bij helpen.

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld voor u, deze vindt u via exterieur detailing behandelingen. Vanzelfsprekend is maatwerk ook mogelijk. Allereerst luisteren wij naar de wensen en behoeften van onze klanten, vervolgens stellen wij een plan van aanpak voor samen. Nadat dit werkplan is uitgevoerd is een gewenst verbluffend resultaat gegarandeerd. Een uiterst mooie glans is belangrijk, maar een langdurig mooie glans is nog veel belangrijker voor ons en onze klanten.

Stef Bijnen – eigenaar

Car detailing studio

Afbeeldingen zeggen soms meer dan woorden. Zo zijn wij erg trots op de uitstraling van onze car detailing studio, en deze tonen wij dan ook graag aan u.

Of dat nu is tijdens een bezoek aan ons autopoetsbedrijf of via deze website. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de mensen een juiste indruk krijgen van ons bedrijf. Dit is dan ook de hoofdreden dat we op onze website enkel en alleen afbeeldingen gebruiken die bij of door ons gemaakt zijn.

Er wordt altijd in een uiterst schone omgeving aan uw auto gewerkt, hiermee wordt het risico op beschadiging door invloeden van buitenaf tot een absoluut minimum beperkt. Bovendien vinden wij dit de prettigste manier van werken, “a cluttered space means a cluttered mind”.

Vervangend vervoer

Als service bieden wij de mogelijkheid tot vervangend vervoer aan. Wanneer u uw auto komt brengen voor een behandeling bij ons is staat vervangend vervoer klaar en kunt u direct uw reis/werkzaamheden vervolgen.

Wilt u meer weten over de mogelijk tot vervangend vervoer, klik dan hier

Halen en brengen / mobiliteits-service

Als autopoetsbedrijf willen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Vandaar bieden wij een haal- en breng-/ mobiliteits-service. Dit kan zijn op een van de volgende onderstaande manieren:

  • Ofwel halen wij de auto bij u op locatie op waarna wij deze zorgvuldig naar onze car detailing studio rijden om deze daar vervolgens te behandelen. Na de behandeling brengen wij de auto weer terug bij u op locatie.
  • Ofwel faciliteren transport door middel van een gesloten autotransporter. Wij verzorgen een veilig transport naar onze car detailing studio waar uw auto vervolgens behandeld wordt. Na de behandeling kan uw bolide weer op dezelfde manier bij u worden afgeleverd. De reden dat wij deze mogelijkheid aanbieden als extra service is omdat uw auto op deze manier onder alle weersomstandigheden uiterst schoon bij u kan worden afgeleverd. Of omdat het voor kan komen dat een auto niet/of tijdelijk niet is voorzien van een kenteken en deze dus niet over de openbare weg mag rijden.

De gesloten autotransporter is zeer laag uitgevoerd zodat auto’s met weinig grondspeling (sport-auto’s) opgehaald kunnen worden, wij zorgen vervolgens voor een veilig transport naar onze detail studio. Biedt deze service van ons autopoetsbedrijf voor u een uitkomst, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden info@exclusivecarcare.nl

Een impressie-video van de mogelijkheden bij ons: