EXCLUSIVE CAR CARE

Over Ons

Lees hier over ons bedrijf.

Over Ons

Hoe onderscheiden wij ons ten opzichte van een doorsnee autopoetsbedrijf?

 

“Als gepassioneerd autoliefhebber ben ik altijd op zoek naar het allerbeste resultaat tijdens een poetsbeurt aan een auto”. “Alleen door te blijven doorontwikkelen en innoveren kun je jezelf onderscheiden en ga ik verder dan een doorsnee autopoetsbedrijf. Daarom spreek ik zelf liever van; car detailing, want het resultaat zit hem in al die kleine details”.

Met dat in gedachten is Exclusive Car Care opgericht in 2012.  Door onze ervaring op het gebied van car detailing en bescherming en daarbij gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij het gewenste resultaat behalen.

Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is; of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En hier kunnen wij u bij helpen.

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld voor u, deze vindt u bij ons service pagina. Vanzelfsprekend is maatwerk ook mogelijk. Allereerst luisteren wij naar de wensen en behoeften van onze klanten, vervolgens stellen wij een plan van aanpak voor samen. Nadat dit werkplan is uitgevoerd is een gewenst verbluffend resultaat gegarandeerd. Een uiterst mooie glans is belangrijk, maar een langdurig mooie glans is nog veel belangrijker voor ons en onze klanten.

Stef Bijnen – eigenaar

Over Ons

Een studio om trots op te zijn

Afbeeldingen zeggen soms meer dan woorden. Zo zijn wij erg trots op de uitstraling van onze car detailing studio, en deze tonen wij dan ook graag aan u.

Of dat nu is tijdens een bezoek aan ons autopoetsbedrijf of via deze website. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de mensen een juiste indruk krijgen van ons bedrijf. Dit is dan ook de hoofdreden dat we op onze website enkel en alleen afbeeldingen gebruiken die bij of door ons gemaakt zijn.

Er wordt altijd in een uiterst schone omgeving aan uw auto gewerkt, hiermee wordt het risico op beschadiging door invloeden van buitenaf tot een absoluut minimum beperkt. Bovendien vinden wij dit de prettigste manier van werken, “a cluttered space means a cluttered mind”.

Contact Gegevens

Beerze 8

5422VW Gemert

06-23377255

info@exclusive-carcare.nl

KVK: 55097251

Copyright © 2021 · All Rights Reserved · Exclusive Car Care