Waxaddict detail center

Waxaddict detail center

waxaddict detail center

Vanaf heden is Exclusive Car Care officieel detail center voor het mooie merk Waxaddict.

Waxaddict biedt een uitgebreide lijn waxen en aanverwante producten. Als waxaddict detail center zijn wij als geen ander bekend met de mogelijkheden en verschillende eigenschappen van de types waxen die waxaddict te bieden heeft.  Tijdens onze “basic behandeling” maken wij gebruik van waxaddict high-end wax.

Waarom hebben wij gekozen voor het merk Waxaddict?

Wij verkozen waxaddict boven de tradiotionele waxen als; swisswax, riwax, collinite. De reden hiervoor is de fijne samenwerking met de distributeur hier in Nederland, dit betekend veel kennis dicht bij huis. Daarnaast kozen wij voor waxaddict vanwege de unieke verwerking van het product. De waxen worden namelijk op bestelling vers gemaakt en samengesteld in Engeland waar het hoofdkantoor gevestigd is. Dit betekend dat wij altijd de meest verse waxen in huis krijgen, en dit is merkbaar in het resultaat na het verwerken van de wax!

Levering waxaddict producten, waxaddict detail center

Levering van waxaddict producten is mogelijk bij ons bedrijf. Wij hebben een klein aantal producten op voorraad. Indien gewenst is levering van waxaddict producten snel mogelijk! Zoals vermeld heeft waxaddict een brede lijn waxen maar daarnaast ook microfiber doeken, hand pads, luchtverfrissers, etc.

 

Voor meer informatie kijkt op onze website onder de producten, of op de website van Waxaddict benelux