Uitbreiding Detailingstudio

Ik ben erg trots u te kunnen melden dat wij op dit moment druk zijn met een uitbreiding van onze detailingstudio
Vraag en aanbod; door de groeiende vraag naar het uitgebreid behandelen van auto’s binnen mijn bedrijf zit ik vaak op de langere termijn te plannen. En aangezien ik het daadwerkelijke poets-/polijst-/lakbehandel- werkzaamheden altijd zelf doe en ook wil blijven doen is het aantal behandelingen dat ik in een bepaalde periode aan kan bieden beperkt. Momenteel werk ik hard aan een oplossing en heb dan ook besloten om binnen het bedrijf een aantal veranderingen door te voeren en een extra werkplek te creëren. Meer hierover in onderstaand artikel.

SONY DSC

Een extra helpende hand; zoals hierboven beschreven doe ik nagenoeg alle werkzaamheden zelf, dit wil ik ook zo veel mogelijk zo houden om de hoogstaande kwaliteit te waarborgen. Echter wie onze locatie wel eens heeft bezocht weet dat ik niet de enige persoon ben die er aanwezig is. Zo heb ik heel veel te danken aan mijn vader en samen met hem ben ik inmiddels al 10 jaar eigen ondernemer. Binnen ons gezamenlijk bedrijf hebben we samen besloten om een aantal veranderingen door te voeren. Wat voor Exclusive Car Care betekent dat mijn vader (Ton Bijnen), toe zal treden als een helpende hand. Dit zal zijn in de vorm van; klantcontact, voorbereidingswerkzaamheden, interieur detailing werkzaamheden en bijvoorbeeld koplamp herstel/renovatie.
Een extra werkplek; Een auto behandelen op de manier zoals wij het doen en om te komen tot een perfect eindresultaat kost veel tijd. Hierdoor staat een auto die wij in behandeling hebben vaak 3-4 dagen lang op onze voorheen enige (poets) hefbrug. In de praktijk bleek dit niet altijd even handig en dus werd er besloten om een 2e werkplek te creëren met een nieuwe extra (poets) hefbrug, een nieuwe vloer en nieuwe verlichting. Hieronder ziet u een aantal foto’s van onze nieuwe werkplek (in aanbouw)
Eervol werk; Het is iedere keer opnieuw een enorme eer om een breed scale aan uiteenlopende bijzondere bolides te mogen behandelen op een manier waarop ik nog nooit een klant teleur gesteld heb. Zoals omschreven zit mijn planning aardig vol, en weet ik op het moment van schrijven dat ik de aankomende periode nog vele mooie auto’s in het verschiet heb om aan te mogen werken. Ik hoop van ganser harte dat er nog velen mogen volgen. Maar wacht niet te lang met het maken van een afspraak en hopelijk tot snel!

Stef Bijnen

SONY DSC

SONY DSC

foto verbouwing juni 5 LOGOS

SONY DSC