Ford Thunderbird – Silver Car Detailing behandeling

Ford Thunderbird – Silver Car Detailing behandeling

Een uniek klassieke auto, deze Ford Thunderbird uit 1955. Wij mochten de auto voorzien van een Silver Car detailing behandeling op maat waarbij alle aspecten van de auto aan bod kwamen, de foto’s behoeven verder weinig uitleg en geven aan hoe omvangrijk de behandeling was.

De uit 1955 afkomstige Ford Thunderbird werd recentelijk aangekocht door een Nederlandse nieuwe eigenaar en vanuit Amerika naar Nederland verscheept.
Een zeer unieke auto omdat deze in Amerika eigendom was van de voorzitter van de Thunderbird Club. Welke de auto een aantal jaren geleden volledig opnieuw liet opbouwen/restaureren.

Dit prachtige examplaar kwam naar ons toe voor de spreekwoordelijke laatste puntjes op de i.
Aangezien de auto enkele jaren stil had gestaan (stof had staan happen in een zonnig klimaat) en geen enkele vorm van roest preventie had rond de gerestaureerde koets stond ons wel wat werk te wachten.

Het interieur van de auto kon na het lange stil staan de nodige aandacht gebruiken omdat alles stoffig en smoezelig was geworden.
Het exterieur was dus volledig strak gemaakt, des ondanks waren er al vele lakimperfecties aanwezig. Bovendien hebben we roest preventie aangebracht in en rond de wielkuipen.