BMW Z8 – Platinum Car Detailing behandeling

BMW Z8 – Platinum Car Detailing behandeling
We worden wel eens gevraagd om zeer bijzondere auto’s te behandelen wat wij op onze beurt een grote eer vinden. Zo ook dit maal, deze BMW Z8 zoals te zien in de foto reportage is natuurlijk echt een unieke auto!

Deze BMW Z8 werd behandeld volgens onze exclusive detailing behandel plan. Wat deze klus extra bijzonder maakte is het feit dat wij mochten werken in opdracht van het prachtige autobedrijf van de akker in Best (Akker.nl). De auto werd door ons bij dit bedrijf op locatie behandeld.

De auto uit de collectie van het bedrijf stond al schoon op locatie, vandaar dat u ook geen foto’s van het wasproces zal terug vinden in de reportage. De hoofd reden dat de auto door ons werd behandeld is dat de lak nog niet in volledige concours staat was. Deze vertoonde op plaatsen wat fijne krasjes, swirls, en ook marring (machine poetskrassen). De auto werd door ons volledig gecorrigeerd/gepolijst en vervolgens voorzien van de Gyeon Q2 MOHS+ lakverzegeling/glascoating. Ook wielen, wielkasten, sponningen, etc kwamen bij deze behandeling aan bod.

Hieronder vindt u de fotoreportage met bijschriften: