Glascoating

Glascoating van Gyeon quartz voor de beste lakverzegeling

Dé innovatie op het gebied van autolak bescherming is lakverzegeling in de vorm van een keramische glascoating. Wij bieden lakverzegeling op basis van een keramische glascoating van het merk “Gyeon Quartz” aangebracht in onze zeer professionele detailing studio in Noord Brabant . Hieronder leest u alles over de techniek, de eigenschappen en de voordelen.
Kort samengevat de reden waarom u zou moeten kiezen voor een glascoating:
  • Ten opzichte van een traditionele wax is de duurzaamheid vele malen langer, wij geven een duurzaamheidsgarantie op de glascoating van minimaal 24 maanden tot wel 60 maanden (5jaar).
  • Door de zelfreinigende eigenschappen van de coating is uw auto heel gemakkelijk te onderhouden, het vuil hecht vele malen minder aan het oppervlak waardoor u uw auto door enkel af te spuiten met hoge druk water bijvoorbeeld al schoon krijgt.
  • De coating/lakverzegeling is een glas harde laag, wat betekent dat deze o.a. beschermt tegen: fijne waskrassen, zure regen, uv-stralen, contaminaties zoals vogelpoep en teer.
  • Een hoogwaardige glansgraad blijft gegarandeerd, wasbeurt na wasbeurt. Waar een traditionele wax na een aantal wasbeurten de hoge glans verliest, blijft door de harde laag bij een gyeon quartz lakverzegeling de glans behouden.
lakverzegeling

Quartz coating afgezet tegen wax,uitgedrukt in cijfers (mate van bescherming) op een schaal van 1 tot 10

Wilt Gyeon lakverzegeling / lakbescherming aan laten brengen op uw auto in onze detailing studio in Gemert? Klik dan in de navigatiebalk op behandelingen exterieur: exclusive detailing behandeling, en zie direct de behandeling en de prijs.

Het is ook mogelijk om de gehele brochure te downloaden: Klik hier en bekijk de brochure van Gyeon Quartz Keramische Coating (pdf)

Exclusive Car Care is gecertificeerd detailer voor het merk Gyeon Quartz cloth

De glas-coating wordt nauwkeurig aangebracht door middel van daarvoor bestemde applicatorpads

De glas-coating wordt nauwkeurig aangebracht door middel van daarvoor bestemde applicatorpads

Het drogen van de Gyeon Quartz glascoating gebeurd middels infrarood droog lampen, zodat de coating op een juiste manier uitgehard wordt

lakverzegeling gyeon car detailing glascoating

aanbrengen van Gyeon Quartz velgen coating op een set nieuwe O.Z. velgen

Gyeon Quartz Q2 MOHS+ lakverzegeling/glas-coating kit

Audi RS3 Nardo Grey – voorzien van Gyeon Quartz Q2 MOHS+ glas-coating/lakverzegeling

Bentley Continental Speed GT – voorzien van Gyeon Quartz Q2 MOHS+ glas-coating/lakverzegeling

Exclusive Car Care
Beerze 8
5422 VW Gemert