Car detailing Eindhoven

detailing veghel-uden

Exclusive Car Care is hét high-end Car detailing bedrijf voor de regio Eindhoven

Wij zijn onderscheidend als autopoetsbedrijf in de regio Eindhoven ten opzichte van andere bedrijven. Dit doen we door uitsluitend hoogwaardig werk te leveren. Voor onze car detailing behandelingen richten wij ons op auto’s uit het midden tot hoog sigment. Zo zijn wij bekend met het behandelen van: Alfa-Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Bentley, Cirtroën, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Jaguar, Lamborghini, Lexus, Lotus, Porsche, Rolls-Royce, Saab, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo, etc.

Passie, toewijding, geduld zijn slechts enkele begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan. Hoe wij ons onderscheiden ten opzichte van een ieder ander auto poetsbedrijf en een doorsnee poetsbeurt, laten wij u graag zien op onze website.

Over ons car detailing bedrijf voor de regio Eindhoven

“Als gepassioneerd autoliefhebber ben ik altijd op zoek naar het allerbeste resultaat tijdens een poetsbeurt aan een auto”. “Alleen door te blijven doorontwikkelen en innoveren kun je jezelf onderscheiden en ga ik verder dan een doorsnee autopoetsbedrijf. Daarom spreek ik zelf liever van; car detailing, want het resultaat zit hem in al die kleine details”.

Hieruit is Exclusive Car Care geboren. Wij doen altijd dat stapje extra op het gebied van car detailing. Alleen door gebruik te maken van de beste methodes en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij het allerbeste resultaat aan u bieden.

Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is; of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En hier kunnen wij u bij helpen.

Wij bieden diverse pakketten op maat (klik hier voor de diverse exterieur behandeling pakketen). Allereerst luisteren wij naar de wensen en behoeften van onze klanten, vervolgens stellen wij een plan van aanpak voor samen. Nadat dit werkplan is uitgevoerd is een gewenst verbluffend resultaat gegarandeerd. Een uiterst mooie glans is belangrijk, maar een langdurig mooie glans is nog veel belangrijker voor ons en onze klanten.

Stef Bijnen – eigenaar

Car detailing Eindhoven

Car detailing studio

Afbeeldingen zeggen soms meer dan woorden. Zo zijn wij als autopoetsbedrijf erg trots op de uitstraling van onze car detailing studio, en deze tonen wij dan ook graag aan u.

Of dat nu is tijdens een bezoek aan ons autopoetsbedrijf of via deze website. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de mensen een juiste indruk krijgen van ons bedrijf. Dé hoofdreden dat we op onze website enkel en alleen afbeeldingen gebruiken die bij of door ons gemaakt zijn. Hieronder vindt u alvast een kleine impressie van onze car detailing werkplaats/studio.

Onze car detailing studio voldoet aan alle eisen om de lak van uw auto weer in top conditie te krijgen. Wij werken uitsluitend met professionele gereedschappen en maken gebruik van de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Alleen op deze manier kun wij het beste eindresultaat aan u garanderen.

Er wordt altijd in een uiterst schone omgeving aan uw auto gewerkt, hiermee wordt het risico op beschadiging door invloeden van buitenaf tot een absoluut minimum beperkt. Bovendien vinden wij dit de prettigste manier van werken, “a cluttered space means a cluttered mind”.

De car detailing studio van ons als autopoetsbedrijf bevindt zich op ongeveer 25 minuten rijden vanaf Eindhoven

car detailing eindhoven

Halen en brengen / mobiliteits-service

Als car detailing bedrijf in de regio Eindhoven willen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn, bieden wij een haal en breng / mobiliteits-service. Dit kan zijn op een van de twee onderstaande manieren.

Of wel halen wij de auto bij u op locatie op waarna wij deze zorgvuldig naar onze car detailing studio rijden om deze daar vervolgens te behandelen. Na de behandeling brengen wij de auto weer terug bij u op locatie.

Of halen wij uw automobiel op door middel van een autotransporter. Wij verzorgen een veilig transport naar onze car detailing studio waar uw auto vervolgens behandeld wordt. Na de behandeling kan uw bolide weer op dezelfde manier bij u worden afgeleverd. De reden dat wij deze mogelijkheid aanbieden is omdat het voor kan komen dat een auto niet/of tijdelijk niet is voorzien van een kenteken en deze dus niet over de openbare weg kan rijden.

car detailing eindhoven

Onze autotransporter is zeer laag uitgevoerd zodat auto’s met weinig grondspeling (sport-auto’s) opgehaald kunnen worden, wij zorgen vervolgens voor een veilig transport naar onze detail studio. Biedt deze service van ons autopoetsbedrijf voor u een uitkomst, vraag gerust naar de mogelijkheden.

 Car detailing op locatie

Indien gewenst komen wij naar u toe. Met de mogelijkheid tot car detailing op locatie vergroten wij het gemak om ons bedrijf werkzaamheden te laten uitvoeren aan u automobiel.

Onze gereedschappen zijn volledig mobiel. Wij komen hierbij met onze bedrijfsauto bij u op locatie om daar uw auto te behandelen. Of het nu gaat om het behandelen van een aantal losse krassen op uw auto, uitgebreidere polijstwerkzaamheden of het aanbrengen van een lakverzegeling wij helpen u graag verder. Vanzelfsprekend stellen wij een aantal eisen aan de locatie, deze bespreken wij graag met u. Heeft u interesse in de dienst car detailing op locatie neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen hiervan.