Gyeon q2m woolie washanschoen

24.99

Gyeon q2m woolie washanschoen

SKU: 406 Categorie:

Beschrijving

Gyeon q2m woolie washanschoen;

Zachte en veilige handschoenen
Een goede handschoen is zacht en neemt vuil op. Zowel Q2M Mitt als de Q2M WOOLIE zijn gemaakt van de zachtst mogelijke wol. Handig bij regelmatig onderhoud van een auto; zacht en veilig voor elk type oppervlak.

Ergonomisch in gebruik
Laat een handschoen vallen tijdens het wassen en u kunt hem niet meer gebruiken. Elke handschoen wordt flink zwaarder naarmate hij meer water en shampoo absorbeert. Dat maakt ze vaak lastig te hanteren. Om problemen te voorkomen heeft de Q2M WOOLIE een ergonomische handgreep en de Q2M MITT een comfortabel manchet.

Deze washandschoen van Gyeon is gemaakt van echte, dikke, merino schapenvacht. In deze dikke zachte schapenvacht vang je gemakkelijk loszittend vuil en zand van je lak en wordt het direct ingesloten in de haren, waardoor je veilig je auto kunt wassen.

De lichtgewicht handschoen heeft aan één kant een nylonnetje waar je je vingers in kunt steken. Doordat deze Woolie maar aan één kant wol heeft, wordt het risico op het verliezen van een volgezogen washandschoen in een emmer water verkleind en werkt het lichter tijdens het wassen van het lakoppervlak. Deze Woolie is iets handzamer dan de Gyeon Mitt, maar heeft als nadeel dat je hem niet kunt omdraaien tijdens het wassen. De Gyeon Woolie is zoals gezegd gemaakt van schapenvacht en zal daarom regelmatiger vervangen moeten worden dan een microfiber mitt. Ook moet deze handschoen aan de lucht drogen, dus hij mag niet in de droger. Daarvoor krijg je wel ultieme zachtheid en het genot met een natuurlijk product te werken, terug.

Ideaal in combinatie met de Gyeon Bathe shampoo!