Gyeon q2m mitt washandschoen

25.49

Gyeon q2m mitt washandschoen

SKU: 405 Categorie:

Beschrijving

Gyeon q2m mitt washandschoen;

Zachte en veilige handschoenen
Een goede handschoen is zacht en neemt vuil op. Zowel Q2M Mitt als de Q2M WOOLIE zijn gemaakt van de zachtst mogelijke wol. Handig bij regelmatig onderhoud van een auto; zacht en veilig voor elk type oppervlak.

Ergonomisch in gebruik
Laat een handschoen vallen tijdens het wassen en u kunt hem niet meer gebruiken. Elke handschoen wordt flink zwaarder naarmate hij meer water en shampoo absorbeert. Dat maakt ze vaak lastig te hanteren. Om problemen te voorkomen heeft de Q2M WOOLIE een ergonomische handgreep en de Q2M MITT een comfortabel manchet.

Deze washandschoen van Gyeon is gemaakt van echte, dikke, merino schapenvacht. In deze dikke zachte schapenvacht vang je gemakkelijk loszittend vuil en zand van je lak en wordt het direct ingesloten in de haren, waardoor je veilig je auto kunt wassen.

De handschoen heeft een aparte duim (dus géén wantmodel), waardoor hij prettig om je hand blijft zitten en je hem beter in de emmer kunt steken zonder dat hij van je hand af glijdt. De Gyeon mitt is zoals gezegd gemaakt van schapenvacht en zal daarom regelmatiger vervangen moeten worden dan een microfiber mitt. Ook moet deze handschoen aan de lucht drogen, dus hij mag niet in de droger. Daarvoor krijg je wel ultieme zachtheid en het genot met een natuurlijk product te werken, terug.

Ideaal in combinatie met de Gyeon Bathe shampoo!