Autobrite Direct Superfoam 500ml

8.95

Uitverkocht

SKU: 903 Categorie:

Beschrijving

De originele Super geconcentreerd Snow Foam met een verdunning van maximaal 200-1 met hoog reinigend vermogen. Autobrite Super Foam is speciaal ontwikkeld door Autobrite Direct. Het is een super geconcentreerd product en zorgt voor een dikke schuimlaag voor het verwijderen van het verkeersvuil vet, insecten en vuil van alle auto-en commerciële voertuigen.

Autobrite superfoam is een fantastisch product dat uitstekend werkt in combinatie met de Autobrite Foam Lance. Het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is zeer makkelijk te gebruiken. De mengverhouding bedraagt tot 200-1, waar door dit product zeer zuinig in gebruik is.. Autobrite Super Snow Foam wordt gebruikt als een Pre-Wash om vuil los te maken. Laat Super Snow Foam gedurende 5 -10 minuten intrekken en spoel vervolgens met een ruime hoeveelheid water af.

Beschrijving

Voor het beste resultaat toe passen door middel van een Autobrite Foam Lance met een hogedrukreiniger. Verdunnen tot maximaal 200:1 met water om de gewenste schuimvorming te gebruiken. Bij gebruik van een Autobrite Foam Lance plaats tot 1-2″ van het concentraat in het fles en vervolgens bijvullen met warm water. Plug and play!
Als het voertuig oppervlak is bedekt met een deken van schuim laat deze dan intrekken 5-10 minuten en spoel vervolgens met een ruime hoeveelheid water schoon.

Kenmerken van ons product

Superieure werking
Zeer hoog schuimende werking
Uitstekend veilige reinigende werking.
Bevat geen schadelijke chemicaliën.
Zuinig in gebruik.
Produceert deken van schuim op het voertuig.
Bevat biologisch afbreekbare oppervlakteactieve stoffen.
LSP Safe

Buiten bereik van kinderen en dieren houden.

Inhoud: 500ml (ook verkrijgbaar in 1liter en 5liter)