Car detailing behandeling op locatie

Car detailing behandeling op locatie

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot car detailing behandeling op locatie, waarbij uw auto volledig voor u behandeld wordt op een door u gewenste plek. We bespreken graag de mogelijkheden, maar zoals u zult begrijpen stellen wij wel bepaalde eisen aan de locatie. Hierbij alvast een aantal aandachtspunten:

Zoals u wellicht zult begrijpen is de locatie waar wij onze werkzaamheden goed uit kunnen voeren belangrijk. Om een hoogstaand resultaat te kunnen garanderen zijn we genoodzaakt een aantal eisen te stellen aan de locatie. Onze gereedschappen zijn mobiel maar er zijn een aantal factoren waarop wij geen invloed op kunnen uitoefenen zoals bijvoorbeeld weersinvloeden een reden waarom een binnenlocatie een absolute pre is. De locatie dient minimaal de volgende eigenschappen te hebben om onze dienst “car detailing behandeling op locatie” goed uit te kunnen voeren:

  • water aansluiting (liefst ook warm water mogelijkheid) (of nabij gelegen wasbox)
  • 230v aansluiting
  • een binnenlocatie met een temp. van min. 15 graden (i.v.m. aanbrengen wax/coating)
  • normale verlichting, (wij nemen onze eigen lampen mee)

Er kan een keuze gemaakt worden uit een van de bestaande pakketten die wij aanbieden. Maar wij helpen ook graag verder wanneer u bijvoorbeeld losse krassen in u lak heeft die u graag zou laten verwijderen. Wellicht wilt u het interieur van uw auto laten behandelen op locatie, of heeft u andere specifieke werkzaamheden die u graag zou willen laten uitvoeren. De mogelijkheden zijn talloos bel ons gerust voor meer informatie.

Gemiddelde werktijd: strek afhankelijk van werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Wij proberen deze op voorhand zo goed mogelijk in te schatten. In overleg kunnen wij u een geschatte werktijd geven.

Prijs: de meerprijs van de geleverde diensten op locatie is in goed overleg en afhankelijk van de afstand/reistijd.

Wilt u meer informatie over wat Exclusive Car Care voor u kan betekenen wat betreft car detailing op locatie, neem gerust contact met ons op, wij zijn altijd bereid om vrijblijvend een passende offerte voor u te maken.