Audi RS6 C7 Avant – Royal VIP detailing behandeling

Audi RS6 C7 Avant – Royal VIP detailing behandeling:

Tijdens deze zeer uitgebreide behandeling is het lakoppervlak een belangrijk onderdeel natuurlijk, maar we gaan vele malen verder dan dat, zoals behandeling van; wielen, wielkasten, remklauwen, alle kunststofdelen, uitlaatsierstukken, ruiten en het motorcompartiment krijgen onze volle aandacht! In overleg met de eigenaar die letterlijk “alles” wat mogelijk was behandeld wilde hebben werd een nieuwe behandeling gedoopt, de “Royal VIP detailing behandeling”, klik voor meer info.

Korte toelichting over deze Royal VIP behandeling voor het exterieur en interieur. De auto is uitgevoerd in een Audi Exclusive lak “Daytona Grey Matte Effect”. We hebben alle aspecten van de auto onder de loep genomen, behandeld en voorzien van glas-coating. Meer over de keramische glas-coatingen lees je al je hier klikt. De standaard protectie folie werd vervangen door een nieuwe variant van het merk Xpel. Bovendien kreeg het interieur ook een complete behandeling

Hieronder vindt u alle foto’s van de complete behandeling. Stap voor stap ziet u het gehele detailing proces, maar ook voor-na vergelijkingsfoto’s en natuurlijk de prachtige eindresultaat foto’s.